La copa menstrual és barata, ecològica, sostenible i... propicia l'autoconeixement.
No destrueix el pH de la vagina. No resseca. No provoca al·lèrgies. Mai s'ha associat a la Síndrome de Xoc Tòxic (els tampons, sí; i a més a més, contenen agents blanquejadors i matèries químiques agressives). La copa és quasi tan fàcil d'usar com un tampó, però no cal buidar-la amb tanta freqüència. Es pot fer esport, dormir amb ella... No genera cap tipus de residu (has pensat en els milions de tones de les compreses i tampons?). Pot durar uns 10 anys...
La marca Naturcup té una copa de talla 0 per a adolescents menors de 18 anys.
Què et sembla? T'animes a provar-la?
Et deixe ací la cançó de Las WWitch Enamorada de la copa, que pots trobar també al blog Villena.so.
Et deixe ací la cançó de Las WWitch Enamorada de la copa, que pots trobar també al blog Villena.so.
9 comentaris:
Hola, anem a comentar aquesta entrada perquè ma paregut molt interessant tot aquest tema dels tampons i les copes menstruals, en l'entrada explica com posar-se un tampó i una copa menstrual.
Nosaltres abans de veure aquest vídeo no sabíem que existien les copes menstruals, jo crec que la copa menstrual es millor que els tampons perquè es barata, sostenible, ecològica etc.
I ho dic perquè en el pH de la vagina no resseca i tampoc provoca al·lèrgia mentre un tampon si lo pot fer i per aixo molt perillós.
Bon dia a tots i a totes,
Hui he decidit comentar aquesta entrada perquè m'han paregut molt peculiars aquestos vídeos. La veritat és que abans d'haure vist aquest vídeo no sabia que existien les copes menstruals i això que segons explica aquesta entrada la copa menstrual és barata, ecològica, sostenible i... propicia l'autoconeixement i a més no destrueix el pH de la vagina, no resseca, no provoca al·lèrgies i mai s'ha associat a la Síndrome de Xoc Tòxic (els tampons, sí; i a més a més, contenen agents blanquejadors i matèries químiques agressives).
En el primer vídeo es compara un tampó i una copa menstrual, a simple vista la copa evidentment és més gran, però no molt més gran que les parets vaginals ja que al doblar la copa per a introduir-la ens podem adonar de que tenen la mateixa mida tant la copa com el tampó.
Després fan un experiment amb la finalitat de comprovar de quin material estan fets, en aquest experiment agafen dos vasos amb aigua i fiquen el tampó i la copa; al cap de 15 minuts extrauen el tampó i la copa, en el cas del tampó es pot observar perfectament que la punta d'aquest s'està desfent i com les fibres del tampó es queden el l'aigua, fibres que s'incrusten el les parets vaginals.
En el cas de la copa, l'
Personalment i tenint en compte la meua edat no soc partidària ni del tampó ni de la copa menstrual, ja que únicament utilitze compreses, la veritat és que no que no son tan còmodes com un tampó o una copa menstrual i a més hi ha que canviar-les amb molta freqüència, però ara mateix no estic oberta a provar altres coses simplement perquè no tinc cap problema amb les compresses, però més endavant tinc per suposat que si que el provaré i l'utilitzaré.
continuara....
Bon dia a tots i a totes,
Vaig a comentar aquest vídeo perquè m'ha paregut molt estrany que aparega en aquest blog i per això m'ha cridat moltíssim l'atenció.
En aquest vídeo volen dir que és el que passaria si ens posàrem una copa o un tampó. En aquest cas, si em posàrem un tampó seria més fàcil de col·locar, però hi ha un xicotet problema, uns d'ells és que quan passen 15 minuts el tampó s'ha fet grosset, aleshores quan el vas a extraure, el tampó es desfà. Mentres que que si uses una copa, al passar els 15 minuts i extraure-la, no es desfà, això sé, és molt incòmode de posar pel vídeo que acabe de vore i abans de tirar-ho agarrem la copa i el tampó i escorrem el tampó en la copa, d'aquesta manera podem observar açò que diuen de que el tampó i la copa absorbeixen el mateix.
En la meua opinió és millor posar-se el tampó; jo no l'use però una amiga sí.
La copa menstrual
Bona vesprada, ara vaig a comentar aquest dos vídeos que he vist. Bo en el primer vídeo podem observar com nos ensenyen les diferencies entre un Tampó de màxima absorció i una Copa menstrual. Bo per a iniciar el experiment han preparat dos vases amb aigua i han posat el tampó en un dels ells i la Copa en un altre vas, passades 15 minutes podem observar com el tampó va absorbir molta aigua i en la punta del tampó havia un material que s'havia desprenent (plàstic). Passem a la copa i podem observar com també ha retingut el aigua però no ha deixat res en el vas. En conclusió de aquest vídeo es que, es mes saludable posar-se una copa que un tampó.
En el altre vídeo ens fan un tutorial sobre com hem de posar-nos la copa menstrual. Les indicacions son els següents: Agafem la copa la doblem en forma de «C» i la introduïm la copa dins de nostre aparat reproductor, després al fi del dia ho retirem de la segona manera: introduïm els dits i agafem la copa pressionant amb molt poca força en el bord de la copa i la saquem amb atenció.
Aquestos vídeos tracten de que es la copa menstrual i com es posa. En el primer vídeo es comparen el tampó i la copa menstrual i ens ensenyen com seria quan ens els posem. El segon vídeo explica detalladament com es posa la copa menstrual i com es deu de retirar la copa menstrual, i després rentar-la per a tornar a usar-la.
La veritat jo no sabria que usar de les dos coses ja que mai he provat ninguna de les dues coses, però si tinguera que elegir el mas segur seria que elegira el tampó perquè em pareix mes fàcil i mes còmode que la copa menstrual. Peró si el pensem la copa menstrual et dura mes temps que els tampons i a la llarga te eixiria mes barat
Bon dia a tots i a totes,
Hui he decidit comentar aquesta entrada perquè m'han paregut molt peculiars aquests vídeos. La veritat és que abans d'haver vist aquest vídeo no sabia que existien les copes menstruals i això que segons explica aquesta entrada la copa menstrual és barata, ecològica, sostenible i... propicia l'autoconeixement i a més no destrueix el pH de la vagina, no resseca, no provoca al·lèrgies i mai s'ha associat a la Síndrome de Xoc Tòxic (els tampons, sí; i a més a més, contenen agents blanquejadors i matèries químiques agressives).
En el primer vídeo es compara un tampó i una copa menstrual, a simple vista la copa evidentment és més gran, però no molt més gran que les parets vaginals, ja que en doblar la copa per a introduir-la ens podem adonar del fet que tenen la mateixa mida tant la copa com el tampó.
Després fan un experiment amb la finalitat de comprovar de quin material estan fets, en aquest experiment agafen dos vasos amb aigua i fiquen el tampó i la copa; al cap de 15 minuts extrauen el tampó i la copa, en el cas del tampó es pot observar perfectament que la punta d'aquest s'està desfent i com les fibres del tampó es queden en l'aigua, fibres que s'incrusten en les parets vaginals.
En el cas de la copa, l'aigua queda totalment neta, en estar feta amb material inert aquest no suposa cap perill per a la salut de les parets vaginals perquè assoles recollís el fluix que cau sense ressecar les parets vaginals i sense deixar partícules del material dins de la vagina.
En el segon vídeo ens explica com col·locar i retirar la copa menstrual tant quan tenim el període i quan no.
Personalment i tenint en compte la meua edat no sóc partidària ni del tampó ni de la copa menstrual, ja que únicament utilitze compreses, la veritat és que no són tan còmodes com un tampó o una copa menstrual i a més s'han de canviar amb molta freqüència, però ara mateix no estic oberta a provar altres coses simplement perquè no tinc cap problema amb les compresses, però més endavant tinc per descomptat que si el provaré i l'utilitzaré.
Bon dia, en aquest vídeo ens mostren una nova inventiva ,es tracta de la copa menstrual, que és un substitutiu del tampó.
La copa menstrual es posa en la vagina i la sang cau en el seu interior, a diferència del tampó que deixa uns filaments quan es retira que poden ocasionar infeccions o reaccions al·lèrgiques, cosa que s’evita amb la copa menstrual.
També és molt aseclibe, si calculem tots els diners que ens gastem a l’any en tampons ens sorprendríem, en canvi la copa menstrual costa més o menys uns 30$ i dura uns quants mesos, i encara que pareix molt aparells hi ha diverses talles.
Pense que és una bona innovació per a les xiques que ja estan cansades d’utilitzar el tampó ,sincerament jo no usaria la copa menstrual, no perquè no siga bona , sinó perquè a l'igual que moltes xiques ja estic acostumada al tampó.
Aquestos vídeos tracten de la copa menstrual. La copa menstrual es un substitut del tampó que dura molt mes temps que el tampó, en concret uns 10 anys. Ès tan bó que no destrueix el pH de la vagina, no resseca i tampoc provoca al·lèrgies. També es pot fer esport amb ella i altres activitats com dormir.
La veritat es que es un article molt bó ja que no costa molt (uns 30 euros), dura 10 anys i també no es necessiten gastar molts tampóns. També el tampó es desfà perque està fet de fibres, però la copa menstual no ja que esta fet de uns materials ecològics, barats i sostenibles.
La meua opinió es que per a les xiques es millor portar la copa menstrual que els tampóns, encara que s'utilitzen mès però la copa es millor.
En la meva opinió la copa menstrual es un gran descobriment, a pesar de que no la utilitze (encara que m´agradaria)m´han contant sobre aquesta i pareix meravellosa ja que ,diuen que es molt còmode,es pot dur moltes hores, es respectuós con el medi ambient..., fins y tot vaig veure a una dona que agafava la seua sang i la varetxaba amb aigua , per a després arruixar les seves plantes per que «es mes natural», al principi em va paréixer una cossa fastig-ossa, el fet de mostrar la seua sang per les xarxes socials , i això es un problema ja que hi ha que normalitzar la menstruació, ja que es una cossa molt normal .
A demes de la copa menstrual hi ha altres formes ecològiques per a la menstruació, com la compres de tela, encara que es mes tediós, ja que hi ha que llavar-les ,posar-se altra nova...,així que en definitiva em decantaria per la copa menstrual per comodidad.
Publica un comentari a l'entrada